..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/02/20

Började dagen med att gå och träna, ojojoj vad det kändes! Har inte kunnat träna sedan i November så nu var kroppen på ruta 1 igen. Känns speciellt i de områden där musklerna bryts ned av medicinerna. Lårmaskinen var grym! Men skönt var det och nu ska vi försöka komma dit lite oftare.
Just nu ligger jag i soffan och blir severad olika smörgåsar, pizza, glass och annan smarrig plastmat. K och hennes kompis leker restaurang och tyckte att jag skulle vara gästen.

I morgon är det dags att lämna prover igen, känns tryggt. Har varit så trött den här helgen, velat sova på dagarna och jag känner mig sliten. Får väl erkänna att jag varit uppe alldeles för länge så jag hoppas att det beror på det.

För övrigt händer det inte speciellt mycket, jag funderar på hur vi ska ha det i tornet. Svårt att tänka sig hur det blir så jag antar att man får mer tankar om inredningen när de fått upp ytterväggarna.I dag har A tagit ned balkongräcket och skruvat av trätrallen så nu är allt färdigt för snickarna.

Sydde nya kuddar och kuddfodral häromdagen. Bytte det lila och gröna mot ljusare färger.
Den bakersta kudden kommer från Åhlens, den till vänster är sydd av ett gammalt örngott och den till höger är gjord av en duk.

Kramar från Malin

6 kommentarer:

Madonnaliljan21 sa...

Hej!

Så fina kuddar! Jag älskar också gamla örngott som kuddar ;)

Ha det så fint!

Kram Jenny

I mina gömmor sa...

Tack! Här hemma är gamla både kuddar och gardiner gjorda av gamla lakan och örngott. Har ett väldigt fint, arbetat örngott som väntar på att få en bra plats!

Kram Malin

Liselott sa...

Så roligt att det snart är dags för lite snickring.
Kram Liselott

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fina kuddar du sytt. Och så spännande med ett tornrum!

Ha det gott!

Millas hem sa...

Jättemysigt tyg på kuddarna! Ser rent och fräscht ut!

Kram Camilla

Jenny sa...

Hej Malin!
Vad duktig du var som kom iväg o tränade! Det skulle jag oxå behöva göra;)

Jättefina kuddar!

Kraam Jenny