..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/02/23

Två härliga dagar!

De två sista dagarna har varit sköna, i dag har jag haft ledigt och bara gjort saker som fallit mig in. Vi har varit på Överby och handlat smink till lördagens fotografering och blev där bjudna på lunch av svärfar. Stötte på en gammal kompis och det slutade med att vi äntligen hälsade på hemma hos henne. Har liksom blivit fördröjt och presenterna som legat hemma och väntat på att överlämnas till deras två söta flickor hade ett lager med damm på... Var väldigt trevligt!

Trassel, som vi var på i går, var bra! Lite sorglig då och då så rätt som det var kröp lilla loppan upp famnen. "Mamma, det blir väl bra? Det brukar ju bli bra..." Tänk om man alltid kunde säga att det bli bra, att allt blir bra. Men i sagan så blev det bra.

Snickarna är i full gång, de har rivit ned det som ska rivas och börjat med golvet och isoleringen i golvet. Visar er en före bild. Tornet kommer växa fram på balkongen och ha ett litet överhäng så att rummets storlek maximeras.


Kram från Malin.

(A fixade bildproblemet!)

4 kommentarer:

Linnea Silversmed sa...

Vilket spännande projekt!
Lycka till! Det är ett jättefint hus ni har!

MVH
Linnea Silversmed

Moa sa...

Vilket spännande bygge ni har framför er.. =), hittade hit via en annan blogg och förstod här att du nog bor i Trestadsområdet.. Engbergs antik och Överby ligger ju här. Trevligt med bloggare inom närområdet.. Krya på dig, läste om de elaka bacilluskerna.. inte kul. Kram/Moa

FaB Keramik sa...

Vilket fint hus, och ett tornprojekt - häftigt!
Kry på dig!
Kram Frida

I mina gömmor sa...

Tack, ja vi blv kära så fort vi gick uppför skifferplattorna när vi var på visningen!
Moa: Det stämmer bra det! Visst är antikladan en fantastisk butik!

Kram på er!