..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/03/30

Mer som väntar på att flytta.

En låda som rymmer mina glassiga magasin ska inom kort flytta in i tornet. Det är nämligen snart färdigt! I morgon kommer el-killen och lägger golvvärmen och sedan ska golvet på plats och sedan är det färdigt! Lådan kommer från Ullared. Vet inte riktigt om jag gillar texten men den går ju alltid att slipa bort.

Jag är hemma för jag är inte så vidare bra, verkar som att kroppen liksom klappar i hop med jämna mellanrum. Lite fjantlåg feber som stiger vid ansträngning (tex som när jag reser mig från sängen och går och äter), trött så att jag mest bara ligger och hängiga ögon. Inga andra symptom.
Surt för jag vill jobba, jag trivs så på mitt jobb och tycker att det är roligt. 

 Jag vill greja och pyssla men jag orkar inte det heller så idag har jag läst gamla Allastidningar och den största ansträngningen var att duscha. Blev en dubbelschamponering för mitt i trötthetsvirret hade jag inte riktigt koll på vad jag gjorde. Men det ska ju vara bra för håret så det var nog meningen!

Kram på er!

6 kommentarer:

Vintage House sa...

vilket härligt hus ni har och hoppas att tornet snart blir klart
kul att du tittade in hos mig
krya på dig
kram
sandra

Hildas hem sa...

Tornet kommer att bli fantastiskt med alla dina fina saker som som väntar på att få flytta in :)

Hoppas att du snart kryar på dig!

Stor kram
Sofia

Anneli sa...

Hejsan.

Fin låda.....och praktisk inte minst.

Tråkigt att du inte mår bra, hoppas det går över snabbt.

Krya på dig,
Kram Anneli.

I mina gömmor sa...

Sandra: Tack. Ja vi trivs bra och det kommer bli än bättre när vi får bort all röra!

Sofia: Vi får tro det, svårt att se framför sig hur det bli iom att rummet är så litet. Hoppas jag får plats med allt jag tänkt!

Anneli: Ja visst är den. Ullared är bra! :-)

Kram på er alla.

Skafferiet sa...

åh malin - krya på dig söta vän! Din blogg är så vacker - så rogivande - sådan balsam för mina ögon :-)
jag vill oxå.........men jag har så mycket med min sjuke make - han är så go - men hans sjukdom är krävande så jag far mest omkring
kram gisela

I mina gömmor sa...

Gisela, tack! Vilka fina ord, du gör mig så glad. Kul att min blogg kan vara som balsam fast jag inte är varken fotograf el inredare. Man gör så gott man kan.
Jag förstår fullständigt att du inte hinner med allt du vill, det är en grym sjukdom som tar ens älskade ifrån en. Ändå har du alltid det där lilla extra att ge familjen och oss i "tråden." Kram och ta hand om dig!