..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/03/05

Vilken bra dag!

I dag har jag min piggaste dag på länge! Tagit tillvara på varenda minut och fått gjort en hel del. Nu ska bara proverna rätta till sig och sedan är jag tillbaks på banan igen! Vårvädret gör ju också sitt för att man ska må extra bra, vi var ute en lång stund i trädgården och tittade på bygget. K lekte med snön och jag passade på att plocka in körsbärskvistar.

På köksbordet står en fin tulpanbukett som jag fick av svärfar i krya-på-dig-present.

Även köksfönstret har fått sig en uppgradering, hade ju spikat ihop en låda av en gammal kökslåda men den var lite för stor för fönstret. Tog en mindre låda köpt på Antikladan och så testar jag med den ett tag. Kommer antagligen inte bli långvarig för just köksfönstret gillar jag att stuva om i ofta!


Nu till mitt nya projekt!
Jag tycker att vi har för lite utrymme i köket, dels att ställa grejer på och dels förvaringsytor. Kom på att vi har ett gammalt bakbord som skulle kunna fungera som toppskiva på en bänk. Bakbordet tänker jag behandla i antingen en vit eller grön färg.

Förvaringen under bakbordet tänkte jag dölja med ett tygskynke.
Vad tror ni, kan det bli bra?

Kramar från Malin

2 kommentarer:

Sofia på Me and my home sa...

Vilket läckert hus ni har! Coolt med ett torn! (Har jag fattat rätt då?) Tråkigt att läsa att du är dålig.. god bättring!
//Sofia

Anonym sa...

Hej på er! Det ser ju skitbra ut! Vilken fiffig idé! Och med ett tygskynke så blir det ju en väldigt bra koja under!! Gjorde rödvinsåsen igår, när jag skulle hälla i fonden så upptäckte jag att det var hummerfond som stod i kylskåpet, det blev en liten skvätt sådan o sen en buljongtärning o det blev väldigt gott ändå. Bra recept! Kul o höra att du varit pigg idag! Ha en riktigt bra kväll! kram ingalill