..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................



2011/04/14

Form

Godmorgon!
Vad lycklig jag blir av de små kommentarer som ramlar in, så roligt med några nya läsare och att så många vill vara med i min kroktävling!

Här skiner solen och det känns härligt att sitta och äta en långfrukost med K innan vi beger oss till förskolan och jobbet. Hade kunnat vara hemma i dag och grejat, pysslat och bakat men samtidigt är jag väldigt tacksam över att jag kan jobba så det är inte så motigt att åka i
väg trots att hjärnan är inställd på hemmastök!

När jag var hemma hos mamma för några veckor sedan så gick vi till en loppis. Där hittade jag en hel del smått och gott. Bland annat den här formen som är ca 20 cm.

Ni som har en liknade, vad använder ni den till? Den är ju vackrast under och i!

Ha en underbart härlig dag!

Kram/Malin

3 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Åhh en sån fin form, är också på jakt efter en men har svårt o finna en :(

Skulle nog ha den ligga i en låda som på bilden med smått o gott runt. Eller ha den stå på ett bord o lägga fina saker i som gamla nycklar, trådrulle, spets mm mm
Kram Camilla

Anette sa...

Hej
Vilken härlig form du hittat åhh jag vill också på loppis ,men dom har inte kommit igång här än tyvärr.
Ha en skön kväll
Kramis Anette

I mina gömmor sa...

Vita huset: Ja det får nog bli så att den får ligga i en låda, man vill ju inte ställa en blomma i och dölja alla fina "veck" i formen!

Anette: Då har du en hel loppissäsong att se fram emot! Jag har turen att ha några permanenta loppisar som har ett bra utbud i trakten.

Kram!