..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/04/01

Istället för en blomma

I morgon fyller min älskade syster 35 år. Alltså 35! Det känns fortfarande som att vi är så unga men så inser man att åren går och att vi båda faktiskt har barn som ska börja förskoleklass till hösten.
Min syster betyder så mycket för mig, hon är min bästa vän och hon gör mig alltid så glad. Hon är den mest älskvärda och fina person jag vet. Jag älskar att sitta i mitt kök och dricka kaffe och te ur "våra" muggar. Specialmuggar som endast tas fram när hon och jag fikar, aldrig, aldrig annars!
När vi var yngre var vi inte lika överrens, vi trivdes bäst om vi inte pratade med varandra alls och det gör det så häftigt att hon är en av de som ligger mig varmast om hjärtat nu.

Bland andra presenter så ska hon få den här lilla äggkrukan.


Hoppas att hon tycker om den trots att den är lite gulligullpyntad. Försökte undvika glitter och pärlor!

-----------------------------

På morgonen var jag och lämnade prover, fick svaret nu och det såg fint ut. Bra levervärden och HB var nu normalt. Träffade min läkare och jag ska fortsätta med samma medicinering. Eftersom jag hade kräksjukan så tar vi det lugnt med att sänka kortisonet men jag är nöjd med att ligga så lågt i dos som jag gör, allt som försvinner i medicinväg nu är bara bonus.

Jag är piggare idag så jag hoppas att det har vänt!

Kram från Malin

2 kommentarer:

nettan sa...

HU så söt särkilt till linndeduk!

I mina gömmor sa...

Tack!