..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/04

Inga nakenfisar här inte!

Hej!
Jag är fortfarande så där lycklig över min vinst, härligt när en känsla kan hänga i. I alla fall när det är en så bra känsla som lycka!
I dag ska jag jobba kväll, vi ska ha kvällsplanering och informationsmöte för blivande fritidsbarn. I går var vi på samma sorts möte fast för K.
På tal om K så är hon väldigt förtjust i Lyckotroll, precis likadana som fanns när jag var liten. Hon har fått två stora och nu det sista två mintroll som satt fast på pennor. Hon tyckte inte alls att de skulle vara nakna utan ha kläder. Stora krav hade lilla damen,glitterhjärtan och spets skulle det vara. Men eftersom symaskin tuggade i sig både filttyget och spetsen fick hon nöja sig med hjärtan.
Kistans lock blev en Trolltork.

I köket står min gamla dockservis, eller kanske är det syrrans. Hursomhelst står den nu på toppen av min kökshylla nr 2.

Kram på er nu ska jag börja greja i ordning för kvällen!

Malin

3 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Åhh, så söta.
Klart de inte får frysa ;)
Hoppas kvällens arbeta går bra.
Kram Malin

Tillsammans Hemma sa...

Vilka små gullisar och vem blir inte glad av de små Lyckotrollen.
Kan fortfarande stå och beundra dem i leksaksaffären coh tänka mig många år tillbaka när vi byggde hus till dem i bergsskrevorna vid skolan.
Härligt med goda minnen!
Kram från Loo

I mina gömmor sa...

FruNero: Det gick fint! :-)
Loo: Letade fram mitt gamla men K tyckte inte alls att de var lika fint som hennes. Små förändringar i ögonen osv. Kul, tänk vilken fantasi man hade förr!

Kram