..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/01

Ingen målarfärg här inte...

Hej på er!
Hoppas att ni hade en riktigt  mysig Valborg. Vi var hemma hos min käre far, grillade, åt kakor, godis och chips med dipp. En riktig svullarkväll! Sedan tittade vi på Valborgsbrasan, jag älskar det. Musiken, stämningen och elden som är så vacker men även kraftfull och lite skrämmande. Överhuvudtaget så är kraften i naturen så häftig. I kontrollerad form  så full av skönhet men så förödande när den bestämmer sig för det.

I dag är jag trött. I "fina" bloggar är allt perfekt, alla är glada, friska och piffiga men det här är en lagom fin blogg och jag kan säga att jag är trött, trött. trött. Jag skulle kunna lägga mig och sova en hel vecka känns det som. En del andra transplanterade upplever samma sak, man är pigg men sedan rasar man ihop helt och är slut i kroppen under en period. Det brukar rätta till sig så jag är inte alls orolig men jag längtar tills jag är pigg igen!

I växthuset står en gammal stol, jag hade tänkt måla den vit och ha som extrastol men så insåg jag att jag gillar den precis som den är. Så nu får den agera blombord till en pansé.
I dag har jag beställt en vindruvsplanta. En Dr Schmidtmans sockerdruva så nu hoppas vi att vi kommer få skörda söta druvor nästa år!
Tänk att ligga i soffan och sträcka sig upp efter en vindruva!
(väldigt 80-talsaktig bild från Blomsterlandet)

KRAM!

4 kommentarer:

Skafferiet sa...

du har så rätt - stolen ska vara precis som den är - så fint!
Kram till dig malin med önskan om att din trötthet snart ger med sig!
kram gisela

freddesvitahem sa...

Vissa möbler och saker kan vara som de är. Denna stol ser så fin ut som den är i sin bruna färg.
Klart vindruvsbilden ser så 80 taligt ut.
*HAHA*
Klart alla är trötta nån gång, det går över ska du se.
Kramar om.

Anonym sa...

Stolen var ju jätte fin, den skulle iof vara fin i en annan färg med men ibland kan man spara det jobbet :) kram lilla k

I mina gömmor sa...

Gisela: Tack, stor kram till dig!

Fredde: Ja det känns onödigt att måla bort en härligt sliten stol!
Kram

Lilla K, ja när något är fint som det är känns det jobbigt att slipa och måla!
Kram