..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/19

Inredningsstress!!!

Phu! Har ni också inredningsångest ibland? Just nu vill jag kasta ut ALLT i hela vardagsrummet och starta om på nytt. Vill ha vita möbler, ljusa textilier, fluffiga kuddar och mjuka mattor. Hur kunde jag vara så dum att jag köpte en billy bokhylla i ekfaner? Seriöst? Jag snålade in och gick på praktisk förvaring istället för att gå efter hjärtat och då blir man trött på det väldigt snabbt.
Önskar att någon kunde skänka mig en rund summa pengar som jag endast fick använda till att inreda vardagsrummet för!
Har skruvat ned en hylla och flyttat runt saker så jag har lite mer sinnesro. Sjukt egentligen att man kan må dåligt för att det inte är som man vill i huset! Finns ju betydligt värre saker att må dåligt för, eller så kan man se det så att man faktiskt har det väldigt bra som inte har något värre att störa sig på än inredning!

Kram på er!

3 kommentarer:

Toregårds lilla Lotta sa...

Hej du käre kollega

det kanske finns nån sorts fond som man kan söka.
Hjälpa-kvinnor-med-hemmet-fonden.
Eller
Stötta-småbarnsföräldrar-att-få-ett-bättre-hem-fonden?

Kan va värt att kolla upp!! Hitttar du en sån vill jag vara med och dela!

Kramisar
Liselott

Skafferiet sa...

du kanske kunde måla hyllan - eller tapetsera den?
Eller helt enkelt låta den vara - ditt hem verkar ju så underbart med alla vackra detaljer
Här hos oss - FÅR jag INTE måla i stora-rummet - men i köket er det fritt fram - som du sa i ett annat inlägg - man får välja sina strider o kompromissa ;-)
En fin helg önskar jag dig med solsken och sinnesro!
kram gisela

Helena/Hemma hos oss sa...

Vet precis hur det är, speciellt när man kikar i tidningar eller kikar runt i alla fina bloggar och tänker "så där vill jag också ha det!!". Men nej då vi var oxå helt insnöade på ek när vi köpte allt till vårt gemensamma boende, innan jag blev mer insnöad på vitt ;)
Sovrummet, som var det första vi renoverade, känns numer helt "ute" och jag vill göra det mer ljust och harmoniskt- fastän vi inte är klara med alla andra rum i huset, haha.
Är väl så, när man har renoverat färdigt då är det dags att börja om igen :)
Men äh, det är detaljerna som gör det, och mycket kan man förändra med färg. Och ibland räcker det att bara möblera runt lite så känns det "nytt" igen. Sorry för utlägget haha!
Stor kram!