..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/19

Möten som berör

När jag transplanterades och även vid min avstötning träffade jag Susanne. Susanne är en härlig, glad, lite tokig och väldigt rolig person. Hon var en av dem som gjorde att besöken i öppna mottagningen gick snabbare. Ofta sitter man i 5 timmar och väntar på provresultat och läkarbesök.
Trots att hon då hade en ofungerande transplanterad njure var det alltid hon som med sin ironiska humor fick oss andra att skratta.
Förutom att vi träffades där hade vi ingen kontakt men så en dag så damp det ned ett vykort i brevlådan. Susanne hade läst artikeln om min leverresa i Allers veckotidning och kunde därför få tag på min adress. Tyvärr så vet jag inget annat än hennes förnamn så jag kan inte få tag på henne men jag funderar så på hur det gick för henne. Om hon fick en ny njure, hur hon mår i dag osv.

Så om någon känner en Susanne som är njurtransplanterad, arbetar som fritidspedagog, som har mörkt lockigt hår och som är härligt glad får ni gärna hojta till!

Kram

2 kommentarer:

Skafferiet sa...

jag känner många Susanne - men inte just denna tjej - men jag känner igen "typen" av människa........ - frikostiga underbara givande og så läkande och ofta i behov av det som dom så kärleksfullt delar med sig av - eller kanske har dom bara så mycket gott i sitt hjärta <3
God torsdag kära vän!

I mina gömmor sa...

Ja så är det nog, gott i hjärtat!

Eb fin torsdag till dig med!

Kram!