..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/08

Nytt i köksfönstret

Min syster påpekade lite försynt att vi borde tänka på att göra om i köksfönstret. Samma blommor har stått där sedan vi flyttade in för 6.5 år sedan och jag kan väl erkänna att de faktiskt hade blivit något yviga. Ni vet hur det är, ibland blir man hemmablind och behöver att någon säger till hur det ska vara! Efter att ha smält det hela (för jag tyckte faktiskt att blommorna var fina tills jag började titta!) inhandlades husets första pelargon. Jag har allt sneglat på sådana förut men eftersom min man är motståndare till dessa vackra blommor har jag stoppat mig.
Men nu var det K som fick välja och hon kunde inte motstå den fina rosa färgen!

I dag har vi verkligen jobbat! Först körde jag en runda i gymmet och sedan röjde vi ur uthuset. Rena rama gratisloppisen! Hittade så mycket fint som jag bar in till huset. Bland annat en brudkrona. Om jag hade vetat att den fanns så hade jag haft den när vi gifte oss. Nu står den i fönstret och varje gaång jag ser den blir jag sugen på att förnya bröllopslöftena. Fast syftet med det kanske inte är att man ska få en anledning att klä sig som en prinsessa i skira vita kläder och krona!
Nu ligger vi i soffan med godisskålen mellan oss och bara jäser. Tycker helt klart att vi är värda det efter en sådan här dag!

Kram!

5 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Det blev ju jättefint, men vet ju inte hur ditt köksfönster såg ut innan, så kan inte säga så mycket mer.
Men vilket underbart fat, riktigt snyggt.
Låter som en härlig Söndag....och avslutningen på helgen i soffan verkar ge helgen den fullträff den behöver ;)
Ha en underbar start på veckan.
Kram Malin

nattugglan sa...

blev riktigt fint.. fast som föregående sa.. jag vet ju inte hur det såg ut före..Men blomkrukan o den rosa pellisen va ju fin..o glasfatet med kiwi va ju snyggt.Ha en bra måndag./kikka

freddesvitahem sa...

KLart man får unna sig något gott när man duktig varit som tränat och pysslat fint i köksfönstret. Lätt man fastnar i något/stilen.
Snyggt med pelargon.
Kramis

I mina gömmor sa...

Borde haft ett innankort! :-)
Kram på er och ha en fin vecka!

Anonym sa...

Hej min syster! Vad fint det blev, nu ser man den vackra grönskan utanför fönstret. Härligt med en gammaldags pelargon. Hoppas att A gillar det också! Kram, hoppas vi ses till helgen!