..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/06/25

Midsommar

Hej på er!

Åh vilken mysig midsommarafton vi hade!
Vi firade hos min syster tillsammans med ytterligare en familj. Efter att ha bundit kransar gick vi till midsommarstången och dansade och fikade. Precis när vi var färdiga med fikandet kom några droppar regn men vi klarade promenaden hem utan att det började regna mer.


 Sedan åt och pratade vi hela kvällen. Min svåger är verkligen bäst på att grilla, fattar inte hur man lyckas få allt så perfekt grillat och saftigt-varje gång!


I dag är en blank dag, har ingen aning om vad jag ska göra. Tänkte börja med att ligga en stund i soffan och känna efter om någon sorts arbetslust infinner sig!

Vad gjorde ni i går?

Kram Malin

3 kommentarer:

Gisela Testmann sa...

Precis så härlig var även vår midsommar :-) - Jag är så tacksam att jag är omgiven av underbara människor. I dag ska även jag bara slappa - kram till dig Malin!
gisela

I mina gömmor sa...

Mysigt! Ja visst är man tacksam!

Kram och slappa ordentligt!

Anonym sa...

Visst hade vi det mysigt! Det är alltid lika härligt att umgås med er! I e.m har vi varit på Liseberg, nu sitter vi i soffan och dricker te och läser bloggar/ser på James Bond. Kram Linda