..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/08/19

Liten kökskudde.

Godmorgon!

I dag ska jag äntligen till jobbet igen. Svärfar är barnvakt till K som fortfarande har feber. Även om det är skönt att vara hemma med K när hon är rasslig och kunna ta hand om henne så måste man få tycka att det är gött att jobba med! Jag fick iallafall en hel del gjort under mina VAB dagar, bland annat den här kudden som ligger i vår fotölj i köket.

När hösten kryper sig på vill jag inreda i varma toner. Jag vill slänga ut vår lila ryamatta och lägga dit en nött och blekt trasmatta. Sätta sommarens torkade blomster i rustika vaser på grovhuggna bord fulla med märken. Men jag får nöja mig med att göra om lagom. Man kan ju inte byta ut allt så fort andan faller på. Det skulle säkert sluta med att man både var pank och skild!

Ha en fin dag och ta hand om er!

Kram Malin


2 kommentarer:

Gisela Testmann sa...

måste fråga - använde du 2 kökshanddukar eller har du enfärgad baksida?
Vilken fråga eller hur - hahaha - nuväl - jag har gjort din plommonsylt - suverän malin - vi gillar skarpt!
kram gisela

I mina gömmor sa...

Gisela: Det är en dubbelvikt handduk. Så den ser likadan ut på baksidan förutom det lilla broderiet. Kul att du gillar marmeladen! Det gör jag med! :-)

Kram och ha en fin lördag!