..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/09/22

Får man gnälla fast andra har det sämre?

När flera av mina vänner med lever- och tarmproblem har det riktigt illa känns det nästan förbjudet att klaga över problem som inte kan ta livet av en. Fast nu kommer det iaf: Kortsionsänkningen verkar inte ha gått så bra. Det ser ut som stomin är inflammerad och den är svullen, gör ont och blöder. Jag trodde att det skulle vara lättlöst genom att man lokalbehandlade med en kortsionsalva men det fick jag inte
göra berättade stomimottagningen. (som hade pratat med kirurg)
Så nu blev jag hänvisad till min ordinarie medicinläkare och försöker få ta på honom.
Dessutom har jag börjat gå ned i vikt igen.

Skulle vara så skönt om allt fick vara lugnt ett tag.

---slutgnällt---


Dags att snart åka till jobbet. Har varit ute i trädgården och plockat ekollon till små ekorrar som vi pysslade i går. Dessutom ska vi ut i skogen i dag. Ska bli skönt att komma ut i naturen och andas in höstdofterna!

Ha en fin dag!

Kram Malin

5 kommentarer:

Hanna sa...

Klart man får "gnälla". Jag har själv en reumatisk systemsjukdom som gör mitt liv bökigare än andras även om jag försöker vara positiv så blir det tungt när man aldrig bara får må bra, kämpa på! =)

Cathrine sa...

Man får visst gnälla! Det finns alltid dom som har det värre men just nu är det du som inte mår bra och har ont och det måste man få ut.

Hoppas att allting löser sig snart och att du blir bättre.

Kram Cathrine

Gisela Testmann sa...

Klart du får gnälla - det är faktiskt rätt skönt att få säga att man inte mår bra - och du har väl ändå haft din beskärda del i dit unga liv. Det är på sin plats att du får gnälla - vilket jag inte tycker du gör!
jag skickar dig en styrkekram och gör som jag brukar - tänder ett ljus för dig Malin
kram söta vän

FruNeroLindström sa...

Ibland behöver man verkligen få "gnälla" av sig.
Helt rätt. Idagens samhälle ska vi alltid vara så duktiga och "tåliga" och alltid tänka på dem som har det värre. Men tror det är hälsosamt att även få tänka på sig själv och ingen annan kan känna hur man själv känner.
Så gnäll för din egen hälsa och välbefinnande!!

Hoppas du får tag på läkaren och att Fredagen blir skön ute i det underbara höst vädret.
Kramar Malin

Tazmania sa...

Men vännen min själklart får du gnälla så mycket du vill, fast jag skulle inte kalla det gnälla utan det är ju så du har det och det är förbannat jobbigt när det nästan alltid ska vara något som strular. Jag hoppas verkligen att man löser det så att det blir bättre.
Många varma kramar