..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/09/04

Hej då Sigfridsgatan!

Hej på er!
I går hjälpte vi mamma att flytta. Det blev så ljust och fint i nya lägenheten. Nya tapeter överallt och så det är härligt att ta ned allt och börja om. Egentligen borde man göra så ibland även om man inte flyttar, ställa allt på en rad och sedan låta allt flytta in i de rum där de passar. Kan bli dagens hemmafixande!

Det kändes lite konstigt att lägenheten där jag och mamma bodde under 5 år stod tom, men alla minnen finns ju kvar! Vad kul vi tjejer hade i den lägenheten! Hanna med sin tequila. Sara som var den som vågade plocka ut den gigantiska vårtbitaren (hur kunde den har hittat upp på 3:e våningen?) Millas och mina djupa samtal på den minimala balkongen. Alla roliga förfester och garderobsäventyr!
Minnena poppar upp ju mer jag tänker på det och det var faktiskt där jag och min man pussades för första gången för en herrans massa år sedan!

Nu ser jag fram mot att skapa nya minnen i mammas nya lya!
Troligtvis av helt annan karaktär än i den förra men så är jag också bra mycket äldre!

Så här gott har vi det just nu!
En brasa och en kopp te och vi har njutit av att se dagen vakna. Ljuset är så fantastiskt vackert på morgonen. Nu skiner solen och himlen är blå men just när solen går upp och allt får en röd, varm ton då är det som finast ute!

Kram på er och ha en finfin söndag!

4 kommentarer:

Små glimtar sa...

Skulle vi inte kunna ha en återträff i mammas nya lya? Jag kan alltid ta med en flaska tequila :)

I mina gömmor sa...

Haha, om din mamma bjuder hem min mamma så skulle vi nog kunna ordna det! Fast seriöst så borde vi fixa en utgång nu när de flesta småungar inte så så pyttiga längre!
Puss

Gisela Testmann sa...

Vad skulle vi göra utan alla goda minnen ......... det är som en bank där man - utan restriktioner kan hämta ut hur mycket man vill och njuta av
För en gångs skull är även jag uppe tidigt och din beskrivning av morgonens intåg är så vacker och poetisk - precis så känner jag det oxå
kram kära Malin

Fröken Tindra sa...

Många minnen av olika slag från olika ställen i livet har man. Helt klart! Kul att det blev så bra i nya lägenheten.
Kram!