..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/12/07

Prylhylla för pärlor.

Ja, jag erkänner. När jag pysslar och pärlar så måste jag dra fram allt jag har och att sedan få allt i rätt burkar och byttor är jag inte så noga med. Det slutar alltid med att allt ligger hullerombuller och att jag inte har en aning om vad jag har.
När jag såg två prylhyllor på ett köp- och säljforum slog jag till. 50 kronor för båda två fick jag ge. Nu ligger pärlorna sorterade i de olika facken. Lätt att se vad jag har och istället för att behöva plocka fram halva scraprummet kan jag bara lyfta ut den som en bricka. Så smidigt så!
Mycket roligare att pärla när man ser vad man har och slipper leta.

I dag är jag supertrött, sov till 10.30. Åt frukost och duschade och sedan blev jag så trött att jag sov några timmar till. Men det är väl bara att göra som kroppen säger och vila och försöka pilla i sig lite mat och dricka mycket så ska det nog bli bra.

Ta hand om er!
Malin

3 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Vilken bra idé!

Kram

Toregårds lilla Lotta sa...

Och så vackert!
Man vill ju börja pilla på alla fina pärlor med en gång!!!!

Krya på dig.

kram kram

Elisabeth sa...

Vilken smart lösning.. Nu vet jag vad jag ska hålla ögonen efter... Man blir lite frustrerad när man har alla vackra pärlor huller om buller i en curver back =S.
Ha en skön söndag!!
Kram Elisabeth.