..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2012/01/24

Ingen lust

Vet inte vad det är med mig! Har tappat lusten för det mesta och vill helst bara ligga i soffan och titta på TV och äta godis! Inget känns roligt eller inspirerande... Antar att det är så för de flesta då och då att gnistan försvinner. Att helt gå i idé fungerar ju inte men när jag kommer hem från jobbet gör jag bara det mest nödvändiga och drar sedan en lättnadens suck när jag landar under filten och kan slappa bredvid A.
Fler som är sega och trötta?

Så här vackert blommar det i köksfönstret!

Hörde just på TV:n att missbrukare har kommit på att man kan RÖKA plåster. Smärtlindringsplåster!
Undrar hur de ens kom på tanken? Sjukt!

Nu ska jag ta på mig ett par tjocka raggsockor och sova sju kvart i timmen!

Hej hopp!


2 kommentarer:

FruNeroLindström sa...

Tror att de där perioderna är kroppens sätt att tala om att den behöver lite vila. Så lyssna du på kroppen och njut av soffan.
Här är det ju tvärt om, mitt lilla matvrak gör att jag blir sittande i soffan många timmar om dagen, så skulle mer än gärna hinna med lite olika projekt, men det skjuter vi på framtiden.
Ha en skön onsdag, kram Malin

Hildas hem - Sofia sa...

Oh ja, det där känner jag igen. I perioder är det så där och då släpper jag bara efter för den känslan och ligger där under filten och har dåligt samvete för allt som borde göras. Efter ett tag (det kan ta allt från 2 timmar till 2 veckor) så brukar lusten och inspirationen komma krypande. Hoppas att den snart kommer tillbaka.
Hoppas att du snart har vägarna förbi här till mig så ska jag bjuda på fika :)

Kram Sofia