..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2012/02/22

Att vara fin trots att man är vissen.

Mina fina rosor som jag fick av A på alla hjärtans dag hade nästintill torkat i vasen. För att njuta några dagar till av dess skönhet knipsade jag av blommorna och la dem på ljusbrickan i köket.

I dag är det inte bara rosorna som är vissna. Jag har ont i kroppen, lite febrig och är halvt utslagen. Så trött och känner mig sjuk trots att jag inte har några andra förkylningssymptom.
Det blev således inget jobb idag och efter att jag lämnade K på fritids sov jag i några timmar.
Det är planerat att jag ska lämna prover i morgon och det känns väldigt bra nu när jag är lite ur lag.

Höll på att få hjärtsnörp när jag skulle värma lunchen. Helt plötsligt gick en man förbi köksfönstret. Eftersom vi bor på en avstyckad tomt ser vi aldrig någon från köksfönstret. (bara rådjur och ekorrar.)
Förvånade mig själv när jag slet upp fönsret och sa hej. Som tur var så var det en kille från fönsterputsfirman som vi ev. ska anlita som var här och räknade för att kunna skicka ett prisförslag till oss. TUR att A hade informerat mig om att han hade ringt dom!

Kram på er!
Malin

3 kommentarer:

Toregårds lilla Lotta sa...

Modiga du, tänk om det varit en tjuv!
Hur som helst, rosorna var ju jättegulliga runt ljuset.

Krya på dej goa Malin.

I mina gömmor sa...

Om någon hade sagt till mig att det skulle hända hade jag sagt att jag hade lagt mig på golvet och sedan hasat mig fram till fönstret och kikat ut för att se vad det var för farlig person! Så jag blev väldigt förvånad när jag gjorde som jag gjorde. Om det hade varit en tjuv så hade jag nog skrämt honom på flykten med min osminkade nuna och smått hysteriska hår som stod på ända efter att jag precis hade vaknat! ;-)

Gisela Testmann sa...

Nu kommer solen malin - det är rena vitaminer - hoppas du snart kryar på dig o får krafterna tillbaka.
Så underbar vacker ljusbricka.....tänk så enkelt det kan vara
kram!