..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2012/03/12

Nescafé dolce gusto piccolo

Nu skulle jag kunna ljuga ihop en story om hur bra jag är på kaffe, hur viktigt det är med bönor och rostning och att jag är en barista av hög klass. Fast alla som känner mig vet att mitt favoritkaffe är pulverkaffe, (visseligen nescafé Lyx men ändå) så den lögnen hade snart avslöjats.

Så när jag letade kapselmaskin gick jag mest på utseende och hittade en variant som faktiskt gick att leva med i ett lantligt kök. (fast det är inte så lantligt men jag strävar efter det.)
Glad i hågen läste jag allt som gick att läsa om den och begav mig sedan till affären och köpte en.

Det var bara det att den tydligen bara kunde göra kaffe. Svart, tråkigt kaffe! Jag ville ju ha sötsliskigt blask! Cappuccino, latte, Mocca!!!

Så jag fick åka tillbaks och byta den mot en plastig variant som klarade de mest onyttiga och ohälsosamma dryckerna. För att väga upp dess fulhet köpte jag ett stort Gerberafat på Gräddelin och ställde den på.
Nu väntar vi på alla 720 miljarders kapslar som vi beställt!

Kram Malin

5 kommentarer:

ANNA-MARIA sa...

Bra val Malin!!!b Jag vet inte vad det är för skillnad på den och min mer än att min är större! Hoppas att du blir nöjd!/Anna-Maria

ingalill sa...

Vad söt den var Malin! Den ser ju ut som en pingvin!
kram ingalill

Photo by Maria sa...

Jag dricker ju inte kaffe men sambo och son gör så en kaffemaskin var tydligen viktig i iaf sambons ögon ;) Så en maskin står hos oss med och bara tar plats i mitt tycke ;)
Hoppas kaffet smakar nu =)

Kram Mia

I mina gömmor sa...

A-M, tror ine att det är så mkt skillnad utom att din är en annan form och ev lite bättre!

Ingalill: Precis vad Anders sa! Kom hit och testa den snart!

Mia: Köp ett fint fat och ställ den på! :-) Och alla kapslar i vackra burkar så blir den lite mer ok!


Kram på er!

Titta in hos Thess sa...

Jättefin och med ett fint fat blev det ju alldeles utmärkt.

Kram Thess