..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2012/04/14

Istället för en duk.

Har flyttat om lite så nu står det stora fatet på bordet istället. Tillsammans med ett ljus och en skål med rödlök blev det ett fint stilleben att vila ögat på.
I dag ska jag göra så lite som möjligt för jag är så trött. Det är som att kroppen har bestämt sig för att den absolut inte vill mer. Har känt så ett tag nu så det ska bli skönt att lämna prover och utesluta att det är något fel på kroppen. Men jag antar att det är den berömda vårtröttheten som slagit till.

Solen skiner och det gör hjärtat lite lättare. Ska passa på att gå ut i trädgården och plocka en bukett vitsippor. Vi har turen att ha en skogstomt där vitsipporna har spridit sig ändå fram i rabatten framför ytterdörren! Vitsippsdoft är nog precis vad jag behöver just nu!

Kram och ta hand om er!
Malin

2 kommentarer:

Linda sa...

Hej min fina syster! Hoppas att du känner dig lite piggare efter en dags vila. Kram Linda

FruNeroLindström sa...

Nämen så trist, hoppas du snart känner dig piggare igen.
Smart, vår duk hamnar det nämligen bara massa fläckar på ;) och då har inte Stella börjat äta vid bordet än. Men med tanke på vilka hon brås på lär hon också bli en duktig kladdmoster ;)
Ja du, oj vad planer det smidits i helgen, hoppas de blir genomförda såjag kan avslöja mer om någon vecka eller två.
Hoppas du får en härlig start på veckan nu,
Kram