..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/05/28

Ett steg i förnyelsen

Hej
Känner mig mycket piggare, vad mycket det gjorde när febern gick ur kroppen! Fick som vanligt efter en trötthetsdipp toklust att fixa till något så jag tog tag i den dystra matsalsdelen i vardagsrummet.
Efter tips från er så sydde jag en kudde och en ljusare lampkjol.

 Ni vet hur det är om man vet att man är bra på något, när man lyckas med något inom det så bli man nöjd men man visste liksom innan att det skulle bli bra så att man är nöjd är inte direkt någon överraskning.
När jag syr vet jag aldrig hur det ska gå så tillfredsställelsen blir så mycket större när jag känner att jag lyckats! Och nu känner jag mig väldigt nöjd och glad!
Så här ser det ut nu.

och så här innan.

Har ni fler förändringsförslag förutom mattan?

Kram från Malin

3 kommentarer:

Skafferiet sa...

det ligger en väldigt vacker duk på ditt bord - är ytan på bordet visningbar ;-) - i så fall hade jag lagt mindre duk / dukar och satt ett knippe ljusstakar i silvrigt - eller mässing därpå.
det ljusnade upp väldigt med kudde o lampkjol - o vasen är ju bara - mumma ;-)
kram

FruNeroLindström sa...

Åh, vad duktigt du är, blev ju helt super bra ju.
Underbart.
Skönt att du är piggare igen med,
Kramar Malin

I mina gömmor sa...

Gisela: Den äe klart visningsbar bordsytan men jag vill ha det ljust och den är välidgt mörk. Man kan ju variera lite hur man känner.

FruNero: Tack, ja nu är jag på G igen!

Kram