..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/06/07

Upprullade spetsar.

Hej
Åskluften hänger i och i går kväll blev jag riktigt rädd när en åskknall gjorde så att huset skakade. Trodde först att blixten hade slagit ned i huset! Kajsa som satt bredvid mig blev minst lika rädd och flög nästan upp i min famn. I natt vaknade vi igen av att det åskade och nu sitter man bara och väntar på en till urladdning.

Jag har tagit brun utan sol igen, samma misslyckade resultat med ränder på händer och fötterna ser smutsiga ut. Måste nog byta till en annan som bygger upp färgen gradvis. Synd för själva färgen tycker jag mycket om. Hur gör man? Nu smörjde jag ändå in mig med fuktighetslotion innan! Får försöka peela bort lite färg.

Tog in en ljushållare och rullade upp spetsar på den.

Nu ska jag passa på och surfa runt lite innan jag måste dra ur kontakten igen!


Kram Malin

7 kommentarer:

freddesvitahem sa...

Spetsband kan man ha varsom. Svårt o hitta fina spetsband i olika bredder, även utan volang eller vågor.
Fiffigt du gjort med ljustaken. Gull.
marmallows, provat o baka kaka med minimarsmallows i?
gott...
Undrar vad du kommer sy för något skojigt.
Kramis

I mina gömmor sa...

Jag har några bra ställen som säljer spets till bra priser, fina spetsar i olika varianter. Köper på mig lite då och då.
Mmm, det är gott. Både i muffins och segachokladkakor!
Sylusten försvann så jag spelade spel med dottern istället. Får se om den kommer tillbaks! :-)

Kram

Anna sa...

Dove har en jättebra fuktighetskräm som bygger upp "brännan" så att den inte ser så onaturlig ut som det kan göra med brun utan sol. Och den luktar väldigt gott med. Finns i två olika nyanser =) Hoppas det går bra
//Anna

I mina gömmor sa...

Jag har en sådan i skåpet Anna, får nog plocka fram den och se om den fungerar! Fick skrubbat bort lite färg på fötterna så att jag inte ser fullt lika galen ut! :-) Tack för tipset!

Skafferiet sa...

jag känner oxå igen "solbrännan" som bara ser för jävlig ut ;-) hahaaaaaa - ett tips är att smörja tunt og att ta en upvriden bomullstuss o torka bort krämen vid ankelknölar - i armveck och på ställen där benknotor sticker ut - för där har det en tendens att bli randigt - o for Guds skull i ögonbrynen ;-)
Apoteket ska ha en som är bra - säger min granne som ser oförskämd läckerbrun ut
och glöm inte att skrubba händerna på insidan med nagelborste
kram gisela

Anna-Maria sa...

Söta Malin!
Tack för din fina blogg, love it!
Jag hade en jättebra brun utan sol från homeparty... Avera hette partyt, tror de har en hemsida. Klart bästa jag har köpt, använde den under dialystiden då till och med jag lät bli att sola mig.
Du är bäst!
Kramen

I mina gömmor sa...

Gisela, ska göra det nästa gång! Tack för tipsen.

Anna-Maria: Du är väl go du! :-) Vet du, i år kör jag mkt utan hatt!

Kram och du är bäst du med!