..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/06/06

Åska

Hej!

Oj vilken vädervändning! Från strålande sol till åska och tokregn. Sov bort några åsktimmar på förmiddagen, har verkligen varit av eller på under långhelgen. Antingen har jag varit väldigt aktiv eller så har jag sovit. Jag är så oerhört nöjd med dagarna som gått, vi har haft det så underbart!
I går åkte vi alla tre till min underbara moster. Vi fikade så att magarna stod i fyra hörn och spelade krocket. Dessutom har de renoverat köket så vi hade en rolig stund med att piffa detsamma. Mosterproster har många grejer som jag gillar, sockerbolagetlådor, fina burkar och pryttlar så det var enkelt att göra det vackert!

I stället för en blomma tog jag med mig en glasburk med minimarshmallows. Alltid lika gott att ha i kakor eller att äta precis som de är. Dessa yttepyttiga har smak av jordgubb och vanilj.

Den här lilla skålen finns på Systrarnas hus i Alingsås. Lagom stor för lite godis eller något annat smått.


Skålen är redan tom!

Funderar på om jag ska sy något, är sysugen men vet inte om jag har något att sy utav. Jag får gå och inventera tyglådan!

Kram Malin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du,jag har gardiner som ska läggas upp.Ska kanske ta dem till jobbet i morgon! HiHi
Helene

Skafferiet sa...

Jag blev så sugen på godis nu ;-) - o affärerna är stängda!
Vi fick ingen åska i dag - men den hängde i luften - o det var tryckande varmt.
Jag gillar inte heller när det smäller - blir alltid lika förskräckt - så jag har för vana att ha ( kan inte ordet på svenska...hörlurar som tar bort ljud ;-) hahaha - åh som det kan bli.......kram kära du
gisela

I mina gömmor sa...

Helene: Haha, det vore något du!

Gisela: Det gäller att ALLTID ha ett godislager! Helst olika sorter så att man har det som man är sugen på hemma.

Kram