..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/07/31

Biostol, före- och efterbilder.

Hej
Åh vilken härlig dag jag haft! På förmiddagen jobbade jag stenhårt med att klä om min biostol. Svettigt och lite klurigt men det gick faktiskt mycket bättre än jag trott. Första gången jag klär om en möbel så jag är STOLT! Tack och lov för häftpistol och limpistol!
Så här var den före och efter:Dekorbandet döljer häftklämmorna. Lite mörka bilder men jag ville så gärna visa er så jag fotade fast ljuset inte var det bästa.

Om du blir sugen på en biostol eller två finns det på ANTIKLADAN!

I morgon ska förhopningsvis Kajsas lekstuga komma på plats!

Kram på er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken skillnad, stolt ska ska du verkligen vara.
Den blev super fin. Tack! för igår på loppis och fika och rundtur i ert vackra hem och trädgård man bli så hilma glad och avundsjuk!!!
Kram Sussie

I mina gömmor sa...

Tack själv! Det var verkligen en guldstund! Gillar att gå på loppis med dig! <3
Du får komma hit och bli glad och avundsjuk så ofta du vill!

Kram!

Anonym sa...

vi har samma modell som dig, tre stycken i rad men vi vet inte hur vi ska ställa/fästa biostolarna för att de ska stå stabilt.. några tips? Hur har du gjort?

/ellajosefin@hotmail.com

I mina gömmor sa...

Än så länge står den bara lutad mot väggen. Att skruva fast den i golvet är uteslutet, golvvärme + att man vill kunna flytta den utan att det blir fula märken. Vi har pratat om en kraftig dubbelhäftande tejp under benen. Får se om det fungerar!

Kommer du på något superbra får du höra av dig!

Ellajosefin sa...

Vi har samma lösning än så länge, lutad mot väggen. Fästa i golvet är uteslutet får vår del med.. Funderar på någon sorts "L-konstruktion" som man skruvar fast stolen på och sedan skruvar fast själva L:et i väggen. Men det är ju tyvärr ingen jättesnygg lösning.