..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2012/01/12

Soffpotatis

Träningen byttes raskt ut mot en soffslöarkväll efter att jag på eftermiddagen fick en låg insulinkänning. Fattar inte alls vad som hände, helt plötsligt låg det på 2.6 och jag var tokvarm och hjärtat bultade så att det kändes som om det skulle hoppa ur kroppen på mig. Så läskigt! Söta kollogorna plockade fram godis från krisochpaniklådan och jag åt druvsocker, en påse godis och en banan. (lådan blev dessutom påfylld av en snäll kollega som handlade lite extra om det inte skulle rätta till sig!!!) Långsamt segade det sig uppåt för att sedan dippa igen. Efter ett tag rättade det tillslut till sig och jag blev om än lite sliten som vanligt igen.

Så nu tittar jag på Sveriges mästerkock och sedan blir det Biggest loser Sverige. Sjukt imponerad av de som vågar söka och att de klarar träningspassen! Jag hade nog dött efter en timma!
Att dessutom klara av att stå i bara träningstopp och cykelbyxor inför
hela svenska folket...ja det är modigt det!

Nu närmar sig helgen, skönt med fredag även om det är fredag den 13:e i morgon!

Kram Malin

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Hoppas det känns bättre idag och att värdena ligger bättre..

Ja impad av de som är på Biggest Looser är man helt klart.. Men lite i deras kläder skulle jag vilja vara, en PT som piskar och skäller och rätt mat i flera veckor, ja för de som håller sig kvar =)

Kram Mia

I mina gömmor sa...

Ja och se hur man skulle bli i kroppen!