..........................Lämna gärna ett spår när du besöker mig, det gör mig så glad!............................2011/02/10

Tjuvstartat adventspyntandet!

Nu är det så pass nära att man faktiskt kan smygstarta med pyntandet! Äntligen! Mycker levande ljus, enris och mossa. Fotografierna blir så dåliga nu när kvällarna är mörka men några blev dugliga. Får fota mer när det är dagsljus.
Hittade dessutom en fin gammal duk som Anders ärvt någon gång. En tur i tvättmaskinen och så får vi tro att fläckarna går bort. Hade varit så fin under min andventbricka med ljus, silvriga saker, enris och tazettlök.


Hyllan ovanför handfatet fick sig lite adventskänsla. Julgransljushållarna fyndade jag på tradera. Roliga att klämma fast lite här och var.

Enris från vårt lilla berg i en liten , liten vas från antikladan. Har en förkärlek för kakformar i olika former så det står flera stycken runt om i huset med ljus i.

Har haft en go dag i sällskap med mamma, Moster och Berit. Fick så fina blommor och Ingapinga hade med sig en smaskig köttfärsås som vi lunchade på innan vi för till Rutan på landet och antikladan.


Helgen har börjat väldigt bra och tillfört massor av energi och jag är övertygad att morgondagens träff med jobbet kommer bli lika bra!
Skönt med en helg då man bara gör feel good grejer!

Inga kommentarer: